WAT GA JE DOEN?

De arbeidsmarkt voor ouderen groeit jaarlijks fors en is inmiddels voor veel opdrachtgevers een goede optie om vacatures in te vullen. Met onze bedrijven zijn we door de jaren heen gespecialiseerd geraakt in het effectief benaderen van de juiste kandidaten in deze markt. Dus de werving wordt helemaal voor je geregeld, jij maakt de selectie.

Jij gaat de echte pareltjes uit de kandidaten vissen!

Dagelijks krijg je aanmeldingen binnen. Vervolgens is het jouw taak de kandidaten te bellen en een eerste telefonische selectie te maken.

Geschikte kandidaten nodig je uit voor een gesprek. Het voeren van deze gesprekken vormt de spil van jouw werkzaamheden. Dit zal het grootste gedeelte van jouw tijd in beslag nemen. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en echt contact te maken met een kandidaat zul je kunnen beoordelen of iemand geschikt is.

Heb je een geschikte kandidaat geselecteerd? Dan zorg je ervoor dat je samen met de backoffice de kandidaat warm onthaalt, de juiste gegevens verwerkt en de benodigde processen doorloopt. Hierna is de kandidaat startklaar!

Vervolgens ga je samen met jouw collega’s (de matchmakers) kandidaten bespreken om te zorgen dat de juiste opdracht bij de kandidaat wordt gezocht.

WIE ZOEKEN WIJ?

De ‘2e Hans’ die wij zoeken kan echt luisteren, maar dan echt! Weet contact te maken met mensen, maar dan echt contact. Je bent benieuwd naar wat mensen drijft, motiveert, blij maakt en krijgt daar energie van.

Je hebt sowieso een van nature aanstekelijk enthousiasme en bent nieuwsgierig, dat is de basis! Bovendien weet je hoe je op basis van de verkregen informatie de juiste selectie kunt maken. Je hebt ervaring in het voeren van gesprekken en weet hoe je gesprekstechnieken professioneel in kunt zetten.

Je bent een samenwerker en houdt ervan om met elkaar doelen te bereiken.

Je bent iemand die het glas halfvol ziet, je gaat zelfstandig te werk, je bent positief-kritisch en je gaat van huis uit proactief te werk.

WAAROM IN ONS TEAM KOMEN WERKEN?

Vanuit ons kantoor in Amstelveen werken we met een team van 9 mensen om onze KlusHeeren iedere dag bij leuke opdrachtgevers te laten starten. In veel gesprekken met kandidaten horen we voorbij komen: “het moet natuurlijk wel leuk blijven”! Heel begrijpelijk als je niet meer hoeft te werken. Voor ons is dit een belangrijk thema.

Wij staan voor het BLG principe; beter, leuker, gelukkiger! Wij geloven erin dat als je iets iedere keer iets beter doet, het werken leuk is en bijdraagt aan je (werk)geluk. Dit maakt jou als persoon en zeker ook het team Beter, Leuker & Gelukkiger.

Natuurlijk zouden we ook kunnen vertellen hoe gaaf, leuk en fantastisch we zijn, maar dat mag je helemaal zelf komen ontdekken. Je weet nu in ieder geval hoe we hierin staan ;-).

Wat we verder vragen & aanbieden:

Wat we verder vragen:

We zoeken iemand die een HBO werk- en denkniveau heeft, ervaring heeft met het voeren van gesprekken (bv als HR medewerker of verkoper), die uit het goede hout gesneden is, minimaal 24-32 uur beschikbaar is, vloeiend in Nederlands in woord en geschrift is en over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt.

En wat je ook moet weten:

We bieden een salaris tussen de €3.000 en €3.900 op basis van ervaring (o.b.v. een fulltime dienstverband van 40 uur), een pensioen en een bonus wanneer doelstellingen behaald worden, de mogelijkheid om hybride te werken, de beschikking over een laptop en telefoon, opleidingsmogelijkheden.

Tot slot

Denk je nu: “Die zoeken naar een speld in een hooiberg.” Dat kan kloppen. Echter, wij gaan niet voor minder! Dus mocht jij die speld zijn? Laat het ons weten! Contactpersoon:

Mark van der Stok

mark@klusheeren.nl 06-37194431

KLUSHEEREN, ZILVERWERKT & ZILVERCONNECT.

Met Klusheeren, Zilverwerkt en ZilverConnect maken we het mogelijk om gepensioneerde mensen te laten doorwerken op een manier die bij hen past. Hiervoor zoeken we opdrachtgevers die de inzet van deze fantastische doelgroep op waarde weten te schatten.

KlusHeeren richt zich op mensen met een technische achtergrond, ZilverWerkt richt zich op mensen die graag in de gastvrijheidsindustrie werkzaam willen zijn en met ZilverConnect bemiddelen we klantcontact professionals.

Want voor deze doelgroep is de motivatie om te “werken” een hele andere dan alleen inkomen genereren. Zij werken omdat ze het leuk vinden, omdat ze van waarde willen zijn, hun ervaring willen inzetten, sociaal bezig willen zijn, ergens bij willen horen, weekritme willen hebben en nog veel meer redenen.

In de media

Doorwerken na het pensioen is een onderwerp dat veel in de belangstelling staat. Verschillende media hebben hier in de afgelopen periode aandacht aan besteed en onze KlusHeeren hier een prominente rol in gegeven. Een paar voorbeelden:

  • Een leuk item bij Omroep Brabant met onze KlusHeer Wim Lamper & account manager Ariane Christophe.
  • Artikel in de Telegraaf over het bedrijf KlusHeeren.
  • Item in Eenvandaag met onze KlusHeer Rob Joppe in de hoofdrol.

Ons team op het kantoor in Amstelveen

Onze visie op doorwerken na pensioen

Met pensioen gaan op een vastgepinde leeftijd (67 jaar) doet de maatschappij & de medewerker geen goed.  Blijven werken is wat dat betreft zo gek nog niet.

Het biedt ritme en structuur. Er is een reden om de deur uit te gaan, een activiteit voor de dag en het zorgt voor contact met andere mensen. Daarnaast worden mensen gezonder oud als ze actief blijven.

Mensen hoeven echt niet meer die veertig uur in de week te werken zoals ze altijd deden. Of dezelfde baan te houden. Het is juist mooi als mensen iets kunnen doen waar ze blij van worden. En daar verdienen ze dan ook nog iets extra’s mee.

Waar wij voor staan

ZilverWerkt maakt onderdeel uit van KlusHeeren, een bedrijf dat zich onderscheidt door te werken met gepensioneerde vakmannen en klussers die nog graag 2-3 dagen per week willen werken. Wij bieden onze opdrachtgevers ervaren en loyale mensen.  Het is onze ambitie dat zowel onze opdrachtgevers als onze ZilverWerkers echt bij ons willen horen. Dat betekent voor ons:

ZilverWerkers onder elkaar

ZilverWerkt is een onderdeel van KlusHeeren, wat al 15 jaar een betrouwbare partner is voor gepensioneerde vakmannen en opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat we elkaar ook regelmatig op een andere manier ontmoeten. De afgelopen jaren zijn er o.a. (winter)BBQ’s, bezoeken aan de SS Rotterdam, Kerstborrels, Jeu de Boule competities georganiseerd om elkaar in een informele setting beter te leren kennen.