Kan je eens een paar voorbeelden van het soort werk dat ik kan gaan doen ?

2022-05-10T14:08:23+00:00

Uiteraard kunnen we dat: ZilverWerkt werkt voor grotere opdrachtgevers die vaak meerdere locaties hebben. Denk aan bedrijfskantines, restaurants in ziekenhuizen of musea, koffietentjes in de grotere steden of horeca in vakantieparken. We hebben zowel werk voor als achter de schermen: in de keuken, in de uitgiftepunt of in de bediening. Het gaat er vooral om dat het bij jou past.

Wat is de motivatie van mensen om bij jullie te gaan werken?

2022-05-10T14:09:13+00:00

Onze ZilverWerkers hebben uiteenlopende redenen om bij ons te komen werken, zoals: Ze kunnen niet stil zitten; Ze vinden het fijn om iets voor anderen te kunnen betekenen; Ze willen graag meer sociaal contact; Ze willen graag nog wat bij verdienen; Ze willen graag hun ervaring inzetten; Ze willen graag een dagelijks/ wekelijks ritme hebben; Ze willen graag bij een leuke club mensen horen;

Om welke ervaring vragen jullie?

2022-05-11T17:21:42+00:00

Er is een groot tekort aan gemotiveerde en gastvrije mensen in de horeca. Gastvrijheid is aangeboren en de rest kun je leren. Uiteraard is het een pré als je ervaring hebt,  met de juiste motivatie en vooral een gastvrije uitstraling en houding vinden we een leuke plek voor je.

Wat zijn de voordelen van werken via ZilverWerkt ?

2022-05-10T14:15:42+00:00

Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt; Werken in je eigen regio; Makkelijk je uren declareren en betaald krijgen; Leuke collega’s; Een paar keer per jaar een gezellige borrel of activiteit; Bij vragen kantoor goed altijd bereikbaar; Je bepaalt zelf waar je wel of niet wilt werken.

Hoe werkt het inschrijvingsproces ?

2022-05-11T17:20:53+00:00

Je kunt eenvoudig inschrijven door op de knop direct inschrijven te klikken.   Je vult je gegevens in en een korte motivatie.  Je wordt gebeld voor een kort kennismakingsgesprek.  Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek via videobellen . Je wordt uitgenodigd voor een live 2e gesprek. 

Ga naar de bovenkant