We zoeken een medewerker werving & selectie.

ZilverWerkt maakt het voor mannen & vrouwen mogelijk om na hun pensionering door te werken op een manier die bij hen past. Wij richten ons hierbij op de gastvrijheidsindustrie: horeca bedrijven, hotels en restaurants. Onze gastheeren en -vrouwen zijn communicatief- en sociaal vaardig, gemotiveerd. Het leuke aan onze doelgroep is dat ze vaak om andere redenen willen werken dan alleen geld verdienen en daardoor de juiste intrinsieke motivatie hebben. Onze opdrachtgevers hebben vestigingen door heel Nederland; onze ZilverWerkers werven we lokaal, dus dichtbij de klant.

.

We zoeken hiervoor een

Medewerker werving & selectie

die ons gaat helpen om de juiste mannen en vrouwen te selecteren en die de belangrijkste vragen van geïnteresseerde kandidaten gaat beantwoorden. We werven onze medewerkers grotendeels via de social media. De medewerker intake gaat geïnteresseerde kandidaten terugbellen, vragen beantwoorden en doet een eerste selectie. We zoeken iemand die op een goede manier de juiste informatie kan achterhalen, bekend is met vraagtechnieken ( het stellen van open- en gesloten vragen, kan doorvragen, samenvatten en reflecteren) goede contactuele eigenschappen heeft en de benodigde levenservaring. Deze rol kan uitstekend vanuit huis met flexibele tijden worden ingevuld. We denken hierbij niet meteen aan een ervaren recruiter, maar meer aan iemand die affiniteit heeft met onze doelgroep, vanuit zijn of haar achtergrond veel gesprekken heeft gevoerd, die plezier heeft in het voeren van gesprekken en oprecht geïnteresseerd is in mensen. Enige digitale kennis is gewenst (Office 365, smart phone, Whatsapp). Georganiseerd en gestructureerd werken is een must.

Het uurtarief voor deze werkzaamheden bedraagt € 20,- bruto per uur. Gepensioneerden en niet-gepensioneerden zijn allen van harte welkom om te reageren.

ZilverWerkt is een initiatief van KlusHeeren (meer info: www.klusheeren.nl). KlusHeeren is al 15 jaar succesvol met het inzetten van vele technische vakmensen bij haar klanten. Onder deze klanten ook een aantal gerenommeerde hotels, vakantieparken en horeca ondernemingen. Deze klanten hebben ons geïnspireerd en actief geholpen met de start van ZilverWerkt.

Wil je meer weten ? Neem dan contact op met Mark van der Stok via mark@zilverwerkt.nl of 06-42476845.

Waar wij voor staan

Het is onze ambitie dat zowel onze Klanten als onze ZilverWerkers echt bij ons willen horen. Als we dat voor elkaar weten te krijgen, zijn we vanzelf succesvol. Dat betekent voor ons: