Doorwerken na pensioen – Omroep Gelderland

Op zaterdag 1 april heeft Omroep Gelderland in hun nieuwsuitzending aandacht besteed aan het fenomeen van doorwerken na de pensionering. Hierbij is KlusHeer Leo Reens  (KlusHeeren is een zusterbedrijf van Zilverwerkt en richt zich op gepensioneerden die graag willen doorwerken in de techniek) geïnterviewd en zijn visie op dit onderwerp werd belicht. De reportage vond plaats in een winkel van onze klant G-Star.

Leo Reens geeft aan dat hij van mening is dat oudere mensen nog steeds actief kunnen zijn en hun handen uit de mouwen kunnen steken: ” Je bent wat ouder. Je hebt op een gegeven moment een bril nodig, een gehoorapparaat nodig. Die dingen zijn er, dus waarom zou je het jezelf moeilijk maken?”

Hij geeft het advies door te gaan zolang de gezondheid het aankan. “Zo kom je onder de mensen, daar word ik blij van.” Daarnaast is Reens ook nog actief aan het daten: “Ik deed mee aan first dates (een televisieprogramma waarin vrijgezellen op een blind-date gaan, red.) en dat was ook een ervaring.”

Leuk artikel op de website van Omroep Gelderland >>
Link naar de nieuwsuitzending van 1 April van Omroep Gelderland >> Leo is te zien vanaf minuut 1:53.