We zoeken ondernemende man/vrouw voor dit mooie concept

ZilverWerkt maakt het voor mannen en vrouwen mogelijk om na hun pensionering door te werken op een manier die bij hen past. We doen dit met KlusHeeren al succesvol voor technische diensten en onderhoudsbedrijven en zien volop kansen in de gastvrijheidsindustrie. ZilverWerkt focust zich op deze branche. Door de grote tekorten aan personeel is er veel vraag naar onze mensen en wij zijn ook in staat goede kandidaten te werven. Wij weten goed hoe we de doelgroep moeten bereiken, onze klanten (we werken met KlusHeeren al voor veel hotels, cateringbedrijven en vakantieparken) willen ook heel graag, maar we kunnen zelf onvoldoende focus en aandacht geven om ook van ZilverWerkt een succes te maken. Daarom zoeken we een ondernemende man/vrouw die deze kar gaat trekken:

  • Gesprekken voeren om goede ZilverWerkers te selecteren
  • Mensen leuk vind en geniet van in contact zijn met mensen
  • Klanten benaderen om voor onze kandidaten een passende plek te vinden
  • Onze ZilverWerkers zijn ons kapitaal: persoonlijke aandacht voor hen onderscheidt ons in deze markt
  • Input leveren voor het bijsturen van onze online wervingscampagnes

Uiteraard doe je dit niet alleen. We hebben de processen, systemen en ondersteuning klaar staan om dit binnen 24 uur te kunnen opstarten. We zoeken iemand die dit samen met ons een groot succes gaat maken. We staan open voor verschillende vormen van samenwerking: als aandeelhouder/ondernemer, in loondienst of als zelfstandige om in de opstart ons te helpen.

We zoeken een ondernemende, daadkrachtige commerciële man/vrouw die het leuk vindt om samen met ons een mooi nieuw bedrijf op te bouwen. Je bent zelfstartend, maar geen solist.

Je kunt ons ook gewoon bellen voor meer informatie

Mark van der Stok: 06-37194431

Gert Buist: 06-42476845

Waar wij voor staan

Het is onze ambitie dat zowel onze Klanten als onze ZilverWerkers echt bij ons willen horen. Als we dat voor elkaar weten te krijgen, zijn we vanzelf succesvol. Dat betekent voor ons: