Het team van KlusHeeren

Ze staan er (nog) niet allemaal op, maar hieronder zie je alvast een aantal van jouw mogelijke collega’s. Stuk voor stuk vakmensen en allrounders die met passie en plezier voor KlusHeeren aan de slag zijn.

Op ons kantoor in Amstelveen

Met z’n achten zorgen wij ervoor dat onze mensen op een plezierige manier aan het werk kunnen zijn, we meer klanten blij kunnen maken en onze bestaande klanten blij blijven. Ons kantoor staat in Amstelveen, maar we zijn natuurlijk ook vaak onderweg naar klanten of om nieuwe en bestaande Zilverwerkers te spreken.

Karen Andersson
Karen AnderssonDagelijkse gang van zaken
Karen zorgt voor de verbinding tussen klant en ZilverWerker. Zij zorgt er samen met Janneke voor dat aanvragen verwerkt worden, offertes gemaakt en vragen van klanten & KlusHeeren worden beantwoord.
Janneke de Ruiter
Janneke de RuiterDagelijkse gang van zaken
Janneke zorgt voor de verbinding tussen klant en ZilverWerker. Zij zorgt er samen met Karen voor dat aanvragen verwerkt worden, offertes gemaakt en vragen van klanten en KlusHeeren worden beantwoord.
Maaike de Laat
Maaike de LaatManager Operations
Maaike onze spin in het web en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op ons kantoor in Amstelveen.
Hans Bosma
Hans BosmaRecruitment
Hans zorgt ervoor dat we nieuwe ZilverWerkers vinden. Hij is verantwoordelijk voor recruimtent en zorgt er daarnaast voor dat nieuwe mensen zich thuis voelen.
Ariane Christophe
Ariane ChristopheAccount manager
Ariane onderhoud de contacten met onze klanten en de ZilverWerkers die aan de slag zijn bij die klanten om ervoor te zorgen dat ze beiden tevreden zijn.
Mark van der Stok
Mark van der StokOperatie & HR
Mark houdt zich bezig met de operationele, marketing & HR zaken binnen ZilverWerkt.
Gert Buist
Gert BuistFinancien, Marketing & IT
Gert zorgt ervoor dat rekeningen betaald worden en dat systemen en website & apps goed blijven draaien.
Wouter Adamse
Wouter AdamseVerkoop
Wouter houdt zich bezig met het zoeken van nieuwe klanten voor ZilverWerkt.