Word ‘Promo Health Angel’ bij TommyTomato in regio Utrecht, Amsterdam of Haarlem

Ben je de pensioenleeftijd voorbij, maar is stilzitten niets voor jou? En wil je bijdragen aan de gezondheid van kinderen? Word dan Promo Health Angel bij TommyTomato. Je bent volop in contact met kinderen, ouders en leerkrachten en laat ze (letterlijk en figuurlijk) proeven wat wij te bieden hebben.

Slechts 1 procent van de Nederlandse kinderen eet dagelijks genoeg groente. Dat kan beter. Daarom bezorgt TommyTomato warme lunches boordevol groente op basisscholen. Zowel betaald als gratis beschikbaar, zodat elk kind mee kan doen.

Groente eten is een vaardigheid die elk kind kan leren, net als rekenen of lezen. En heel belangrijk voor een gezonde levensstijl. Dus maken we groente eten leuk, lekker en makkelijk, om zo een gezonde generatie te creëren. Als Promo Health Angel speel je hierbij een cruciale rol.

Wat doet een Promo Health Angel?

Twee belangrijke dingen: promotiewerk op het schoolplein en de eerste proeflunch begeleiden.

Promotiewerk

Bij elke nieuwe school die ja zegt tegen een samenwerking, organiseren we een proeverij op het schoolplein. Ouders die hun kinderen komen ophalen, zien jou staan in je kleurrijke TommyTomato-trui. Jij deelt proefbakjes met onze maaltijden uit, vertelt meer over ons bedrijf en onze missie en helpt enthousiaste ouders direct met inschrijven. Je maakt tijd voor kletspraatjes en zorgt voor een vrolijke, vrijblijvende, positieve ervaring.

Proeflunchbegeleiding

Dan volgt de proeflunch: de kinderen gaan TommyTomato-lunch proeven. Jij bezorgt de maaltijden warm en op tijd in het klaslokaal, waarbij je kunt rekenen op een vrolijke begroeting van de kinderen. Ze zwaaien, ze rennen naar je toe en vertellen mopjes. Er zijn zelfs kinderen die kusjes geven!

Jij meldt je bij de contactpersoon van de school en bent het aanspreekpunt voor vragen. Je loopt alle klassen langs, bezorgt de lunch en deelt flyers uit. Als de leerkracht tijd heeft, leg je uit hoe TommyTomato werkt en hoe ouders die minder te besteden hebben zich kunnen aanmelden bij de Stichting. Ook maak je kinderen en leerkrachten enthousiast door te vertellen wat voor leuke verrassingen we in petto hebben de komende weken. Je bent hier zo’n 45 minuten per klas mee bezig.

Jouw team

Onze Health Angels zijn de kern van de organisatie. Deze groep vitale 65-plussers wil niet met de armen over elkaar van het pensioen genieten, maar iets blijven betekenen voor de maatschappij. Je komt dan ook terecht in een team vrolijke, sociale en positieve mensen die weten hoe je een werkdag gezellig maakt.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent fit.
 • Je gelooft in onze missie.
 • Je hebt een auto en voelt je comfortabel in het verkeer.
 • Je hebt een telefoon met internet.
 • Je bent sociaal, punctueel en positief.

Wat bieden we jou?

  • Verantwoordelijk werk waarmee je impact maakt op de gezondheid van kinderen;
  • Verrassend leuk contact met kinderen, ouders en leerkrachten;
  • Een gezellig, sociaal team en periodiek leuke uitjes;
  • Je bepaalt zelf hoe veel je wilt werken: 1-5 dagen per week, 4-8 uur per dag.
  • Een vergoeding van 11,16 per uur, 8% vakantiegeld en vakantiedagen;
  • Een kilometervergoeding van 30 cent per km.

Reageer direct

Om je direct in te schrijven voor werken bij TommyTomato hebben we wat meer gegevens nodig. Klik hieronder om naar het inschrijfformulier te gaan. We nemen dan binnen een paar dagen contact met je op.

Direct inschrijven