Op zoek naar gemotiveerde gastvrije medewerkers ?

ZilverWerkt maakt het voor mannen & vrouwen mogelijk om na hun pensionering door te werken op een manier die bij hen past. Wij richten ons hierbij op de gastvrijheidsindustrie: horeca bedrijven, hotels en restaurants. Onze gastheeren en -vrouwen zijn communicatief- en sociaal vaardig, gemotiveerd. Onze opdrachtgevers hebben vestigingen door heel Nederland; onze ZilverWerkers werven we lokaal, dus dichtbij de klant.

Gepensioneerde gastvrouwen en -mannen vormen een uitstekende doelgroep voor de horeca. Uiterst loyaal, en erg gemotiveerd om aan het werk te gaan (ze hoeven immers niet meer).

ZilverWerkt is een initiatief van KlusHeeren (meer info: www.klusheeren.nl). KlusHeeren is al 15 jaar succesvol met het inzetten van vele technische vakmensen bij haar klanten. Onder deze klanten ook een aantal gerenommeerde hotels, vakantieparken en horeca ondernemingen. Deze klanten hebben ons geïnspireerd en actief geholpen met de start van ZilverWerkt.

De voordelen

Werken met ZilverWerkt heeft een aantal grote voordelen.

Onze mensen zijn erg flexibel. Ze kunnen vaak op de tijden waarop andere mensen liever niet werken of kunnen werken. Het is meestal geen probleem om iemand te vinden die bijvoorbeeld maar 3 of 4 uur per dag wil werken.

Onze doelgroep is vaak loyaal: als ze het ergens naar hun zin hebben, is er geen aanleiding om iets anders te gaan doen.

Er zijn steeds meer 65-plussers die het leuk vinden om na hun pensionering door te werken. Wij kennen de kanalen om deze doelgroep te bereiken en te binden.

ZilverWerkt en KlusHeeren zijn gespecialiseerd in het bereiken en binden van deze doelgroep. We kennen de specifieke wensen en eisen, zodat we de juiste kandidaat kunnen koppelen aan de juiste plek om te werken.

Waar wij voor staan

Het is onze ambitie dat zowel onze Klanten als onze ZilverWerkers echt bij ons willen horen. Als we dat voor elkaar weten te krijgen, zijn we vanzelf succesvol. Dat betekent voor ons:

ZilverWerkers onder elkaar

We vinden het belangrijk dat we elkaar ook regelmatig op een andere manier ontmoeten. De afgelopen jaren zijn er o.a. (winter)BBQ’s, bezoeken aan de SS Rotterdam, Kerstborrels, Jeu de Boule competities georganiseerd om elkaar in een informele setting beter te leren kennen.