Op zoek naar gemotiveerde gastvrije medewerkers ?

ZilverWerkt maakt het voor mannen & vrouwen mogelijk om na hun pensionering door te werken op een manier die bij hen past. Wij richten ons hierbij op de gastvrijheidsindustrie: horeca bedrijven, hotels en restaurants. Onze gastheeren en -vrouwen zijn communicatief- en sociaal vaardig, gemotiveerd. Onze opdrachtgevers hebben vestigingen door heel Nederland; onze ZilverWerkers werven we lokaal, dus dichtbij de klant.

Met Zilverwerkt zorgen wij voor (flexibele) aanvulling voor verschillende posities in de horeca. Denk aan bediening, buffet- en banquetingmedewerker, koks, front office medewerkers en gastheren en -vrouw. Dit doen wij met onze Zilverwerkers, gemotiveerde gepensioneerde dames en heren die nog graag enkele dagen per week aan de slag zijn. Tijden en dagen verschillen van vier tot acht uur per dag en van één tot vier dagen per week. Dit is uiteraard per persoon verschillend.

ZilverWerkt is een initiatief van KlusHeeren (meer info: www.klusheeren.nl). KlusHeeren is al 15 jaar succesvol met het inzetten van vele technische vakmensen bij haar klanten. Onder deze klanten ook een aantal gerenommeerde hotels, vakantieparken en horeca ondernemingen. Deze klanten hebben ons geïnspireerd en actief geholpen met de start van ZilverWerkt.