Smaakchefs gezocht

Voor verschillende locaties in het land zoeken wij voor onze opdrachtgever Smaakchefs. Een smaakchef bereidt in kleinschalige zorginstellingen maaltijden voor de bewoners. Deze functie kan heel goed parttime worden uitgevoerd.

De functie

Als Smaakchef kook je een heerlijke en gezonde maaltijd voor de bewoners van jouw groep. Het is jouw ultieme missie om hen elke dag te verwennen met lekkere gerechten. Je geniet ervan om met smaak en verse ingrediënten te koken, maar daar stopt het niet. Een smaakchef doet meer. Je betrekt bewoners, als ze dat willen, bij de voorbereidingen. Samen het menu bepalen, boontjes doppen en een praatje maken aan de keukentafel hoort hier ook bij. Dit draagt bij aan het thuisgevoel.

Wat maakt een Smaakchef bijzonder?
Jij bent dé maker van heerlijke maaltijden in de zorg. Met jouw kennis en passie voor voeding, kook je met verse ingrediënten en zorg je voor een op maat gemaakte bereiding.

Oog voor jou
- Wij vinden het belangrijk dat alle collega’s met plezier naar het werk gaan
- Interactie met de bewoners. Een praatje tijdens het aardappelen schillen en het begeleiden van de bewoners die willen helpen met de maaltijdbereiding

Kennis van zaken
- Je hebt kennis van gezond en vers koken volgens receptuur
- Schoonmaken en schoonhouden van de keuken

Gevoel voor smaak
- Je kan goed inspelen op de behoefte van de bewoner
- Je maakt zoveel mogelijk het menu samen met de bewoner, rekening houdend met eventuele diëten

Dit ben jij

Welke ingrediënten heb je hiervoor nodig?

  • Minimaal 1 jaar ervaring in het koken voor groepen van minimaal 10 personen

  • Ervaring én affiniteit met de zorg

  • Kennis van gezond en vers koken

  • Ervaring met budget- en voorraadbeheer

  • Voor elk probleem in de keuken heb jij een creatieve oplossing

  • Veel geduld en je staat sterk in je schoenen

  • In het bezit van een VOG of in staat om deze aan te vragen

  • Eigen vervoer

Onze menukaart voor jou

  • Je ontvangt een bruto uurloon vanaf €13,68 (exclusief vakantiegeld en vakantiedagen).

  • Je werkt parttime met gunstige werktijden, die per locatie verschillen.

  • Reiskostenvergoeding en een toeslag als je op feestdagen werkt

  • Toegang tot het Smaakchef platform voor inspiratie, persoonlijke ontwikkeling en (trainingen) voedingsleer

  • Je bent onderdeel van het Smaakchef team en uiteraard van het ZilverWerkt team.


Vorige
Vorige

Medewerkers technische dienst gezocht

Volgende
Volgende

Misset Horeca: Vergeten doelgroep werknemers kan personeelstekort helpen oplossen.